Mixen

Mixen

U kunt bij Liquid Music terecht voor het afmixen van uw muziekstukken. Tijdens het afmixen worden de opgenomen audiosporen bewerkt met EQ, dynamics en verschillende effecten en vervolgens in de juiste verhouding op elkaar afgestemd. Het eindresultaat is een muziekstuk op 2 sporen (stereo) dat als een geheel klinkt. 

 

Heeft u een multitrack opname, maar bent u niet tevreden met de mix, dan kunt u deze zelf afmixen in de studio van Liquid Music. U maakt gebruik van de ruimte en de apparatuur van Liquid Music, indien gewenst onder begeleiding van een engineer. 

Het is ook mogelijk het afmixen van uw zelf opgenomen muziek volledig te laten verzorgen door Liquid Music. U stuurt ons de losse sporen toe en ontvangt het muziekstuk volledig afgemixed terug. Natuurlijk worden vooraf uw wensen met betrekking tot de sound besproken.

 

Om goed te kunnen mixen is goede apparatuur nodig. Liquid Music maak daarom gebruik van apparatuur die zich in de loop van de jaren bewezen heeft in grote opnamestudio’s. Zo maakt Liquid Music gebruik van verschillende analoge compressors en FX apparatuur.

Om het u makkelijk te maken, is het mogelijk uw opnames online naar ons te uploaden. Nadat het project afgemixed kunt u het resultaat weer downloaden.